Over ons

Vanuit de liefde voor parfum en auto’s is ons team op het idee gekomen om luxe auto geuren te ontwikkelen. Het is heerlijk om persoonlijk lekker te ruiken, maar hoe fijn is het om in een auto te stappen die net zo lekker ruikt. Aangezien velen van ons veel tijd doorbrengen in de auto, is het belangrijk om hier een aangename ervaring van te maken.

Na grondig onderzoek van onze professionals hebben wij een selectie gemaakt van verschillende geuren. Onze selectie blijft voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat deze aansluit bij de huidige trends van nieuwe geuren. Al onze geuren hebben een verhaal en zijn geïnspireerd door bekende merken zoals Tom Ford, Christian Dior, Creed, Armani, Hermes, Chanel, Maison Francis Kurkdijan, Montale, Yves Saint Laurent, Lancome, Paco Rabanne en Killlian.

Wij zijn gefocust op het aanbieden van producten met de hoogste kwaliteit. Wij doen er daarnaast alles aan om de beste service te verlenen.

Het leven is een reis en met de Carfumes auto geuren wordt dit een aangename rit. Complimenteer daarom het interieur van uw auto met een van onze luxe geuren en wordt deel van de Carfumes community.