Disclaimer

Carfumes is een handelsnaam van het bedrijf Fumes Collection. Alle merknamen/productnamen/copyrights die wij gebruiken zijn respectief eigendom van de fabrikanten en/of designers. Carfumes werkt op geen enkele wijze samen met deze fabrikanten en/of designers.

Onze geuren zijn gebaseerd op een chemische analyse en reproductie. De benaming of omschrijving is bedoeld  om de klanten een idee te geven van het soort geur dat de autoparfum bevat. Dit is niet bedoeld  om klanten te misleiden en te laten denken dat wij originele parfum verkopen. Onze autogeuren bevatten pure parfumolie, zonder alcohol of andere toevoegingen.

Wij zullen nooit onze producten beschrijven als originele parfums. Het zijn door bekende merken geïnspireerde geuren, dit houd dus in dat het geen exacte kopieën zijn en wij dus geen copyright wetten overtreden. Alle beschrijvingen en verwijzingen naar merk namen zijn daarom ook enkel als vergelijking bedoeld. De website van carfumes heeft daarom ook geen enkele samenwerking of sponsoring van bekende merken.

Onze auto geurtjes worden in werking gesteld door de natuurlijke reactie van onze parfumolie die in aanraking komt met de houten dop.

De aanschaf en gebruik van onze producten is volledig op eigen risico. Contact van het product met plastic, leder of andere textiel kan voor schade zorgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor lekkages of beschadigingen aan ieder oppervlak. Het veelvuldig omdraaien van de carfumes autoparfum kan zorgen voor lekkages. Het is van groot belang de meegeleverde gebruikersinstructie nauwkeurig te volgen.

De foto’s op onze website zijn enkel als voorbeeld. De bestelde goederen kunnen enigszins anders zijn dan de afgebeelde producten.